نکاتی درباره مصرف فستفود - مرکز بهداشت و درمان
نکاتی درباره مصرف فستفود
مصرف فستفود به دلیل آماده بودن و طعم مطلوب، در میان مردم رایج است؛ اما این غذاها به دلیل میزان بالای چربی، نمک، قند و مواد افزودنی و در عین حال ارزش تغذیهای پایین، در صورت مصرف مداوم میتوانند منجر به چاقی، بیماریهای قلبی و گوارشی شوند.
چرا باید در مصرف فستفود احتیاط کنیم؟
فستفودها معمولاً حاوی مقادیر بالایی از: چربیهای اشباع و ترانس نمک و قند افزوده مواد افزودنی و نگهدارنده مصرف این نوع غذاها، در صورت تکرار و افراط، سبب بروز مشکلات متعددی در عملکرد قلب، کبد، کلیهها و سیستم گوارشی میشود.
راهکارهایی برای مصرف سالمتر:
انتخاب غذاهای گریلشده (کبابی) بهجای سرخشده
استفاده از پیتزاهای کمپنیر و سبزیجاتدار
حذف یا محدود کردن سیبزمینی سرخشده و مصرف سالاد ساده بدون سس
نوشیدن دوغ کمنمک یا آب بهجای نوشابه
محدود کردن دفعات مصرف فست فود
پرهیز از مصرف فستفود در وعده شام و پیش از خواب
با رعایت این نکات میتوان مضرات مصرف فستفود را کاهش داد و در عین حال از تغذیه سالمتری برخوردار بود.