نکاتی درباره مصرف فست‌فود

29 06 2025 05:53
News Code : 20147734
View: 141

مصرف فست‌فود به دلیل آماده بودن و طعم مطلوب، در میان مردم رایج است؛ اما این غذاها به دلیل میزان بالای چربی، نمک، قند و مواد افزودنی و در عین حال ارزش تغذیه‌ای پایین، در صورت مصرف مداوم می‌توانند منجر به چاقی، بیماری‌های قلبی و گوارشی شوند.

چرا باید در مصرف فست‌فود احتیاط کنیم؟

فست‌فودها معمولاً حاوی مقادیر بالایی از: چربی‌های اشباع و ترانس نمک و قند افزوده مواد افزودنی و نگهدارنده مصرف این نوع غذاها، در صورت تکرار و افراط، سبب بروز مشکلات متعددی در عملکرد قلب، کبد، کلیه‌ها و سیستم گوارشی می‌شود.

راهکارهایی برای مصرف سالم‌تر:

انتخاب غذاهای گریل‌شده (کبابی) به‌جای سرخ‌شده

استفاده از پیتزاهای کم‌پنیر و سبزیجات‌دار

حذف یا محدود کردن سیب‌زمینی سرخ‌شده و مصرف سالاد ساده بدون سس

نوشیدن دوغ کم‌نمک یا آب به‌جای نوشابه

محدود کردن دفعات مصرف فست فود

پرهیز از مصرف فست‌فود در وعده شام و پیش از خواب

با رعایت این نکات می‌توان مضرات مصرف فست‌فود را کاهش داد و در عین حال از تغذیه سالم‌تری برخوردار بود.