نکات مهم بهداشتی در نگهداری مواد غذایی در یخچال خوابگاه - مرکز بهداشت و درمان
نکات مهم بهداشتی در نگهداری مواد غذایی در یخچال خوابگاه
09 06 2025 13:30
کد خبر : 19822315
تعداد بازدید : 339
در محیطهای خوابگاهی به دلیل محدودیت فضا، نبود امکانات کافی و بیاطلاعی بعضی دانشجویان، احتمال آلودگی و فساد مواد غذایی بالاست. رعایت اصول زیر میتواند از بروز مسمومیتهای غذایی و بیماریهای مرتبط جلوگیری کند:
🔸 نکات کلیدی:
تنظیم دمای یخچال خوابگاه روی ۴ درجه سانتیگراد و فریزر روی -۱۸ درجه.
عدم نگهداری غذای پخته بیش از ۳ روز در یخچال.
نگهداری گوشت خام و مرغ در ظروف دربسته و در طبقه پایین یخچال برای جلوگیری از چکه کردن و آلودگی سایر مواد.
قرار ندادن غذاهای داغ به صورت مستقیم در یخچال (صبر کنید تا غذا سرد شود).
استفاده از ظرف دربسته و برچسبدار برای غذاهای مانده .
نظافت و ضدعفونی مرتب طبقات و محفظه یخچال .
عدم نگهداری مواد غذایی فاسدشدنی در فضای خارج از یخچال .