منشور بهداشتي اسكان خوابگاه های دانشجویی دانشگاه بوعلی سینا

پیوند ها

هیچ موردی پیدا نشد.
1- رعايت بهداشت محيط خوابگاه به عهده دانشجويان ساكن آن اتاق يا واحد خواهد بود و نحوه نظارت بر آن به عهده اداره امور خوابگاه مي باشد. 2- دانشجويان موظفند بهداشت عمومي و فردي را در خوابگاه رعايت نمايند و مسئول خوابگاه بر اجراي آيين نامه بهداشتي نظارت دارد. 3- در صورتيكه دانشجويي موارد آيين نامه بهداشتي را رعايت ننمايد و تذكرات مسئولين خوابگاه ها و مركز بهداشت را ناديده بگيرد؛ طبق تصميم كميته نظارتی و شوراي اسكان، خوابگاه ازوي سلب خواهد شد. 4- دانشجويان بايد سريعاً نسبت به شستشوي ظروف كثيف خود اقدام نموده، از نگهداري ظروف شسته نشده به ويژه در طي شب در داخل اتاق يا آشپزخانه خودداري نمايند تا از تجمع میکروب ها و بوی نامطبلوع و حشرات موذی جلوگیری شود. 5- استفاده از دخانیات در خوابگاه ها ممنوع می باشد، طبق تحقیقات سازمان جهانی بهداشت در هر دقیقه تقریبا 8 نفر در دنیا به علت استفاده از دخانیات جان خود را از دست میدهند و از دانشگاه و خوابگاه ها که قشر فرهیخته جامعه در آن حضور دارد انتظار می رود از استعمال دخانیات پرهیز شود. 6- نظافت روزانه فرش و موکت كتاب ها و ساير وسايل اتاق تميز شود. 7- لباس ها و وسایل شخصی خود را مرتب در مکان های در نظر گرفته شده قرار دهید و از بی نظمی و بهم ریختگی اتاق جلوگیری کنید. 8- لوازم استحمام از قبیل کیسه حمام، لیف، حوله، دمپایی، روسری، کلاه و وسایل خواب باید اختصاصی باشد، لذا دانشجویان نباید از لوازم شخصی یکدیگر استفاده کنند. 9- پتو، بالش، تشك، ملحفه و... وسايل شخصي دانشجو است و نظافت آن بعهده وي مي باشد شستن آن از بیماری های پوستی و واگیر دار جلوگیری می کند لذا در انجام آن کوشا باشید. 10- به منظور جلوگيري از بيماريهاي قارچي لباس هاي شسته شده صرفا در آفتاب پهن شود و از آويختن لباس ها در راهروها وراه پله ها خودداري شود. 11- برای حفظ بهداشت مواد غذایی ضروری است مواد غذایی فاسد شدنی در یخچال نگهداری گردد و برای جلوگیری از ورود آلودگی به داخل یخچال ها، مواد اولیه تهیه شده از بازار مانند(میوه و سبزیجات) شسته شود و سپس در یخچال نگه داری شود. 12- پاکیزه نگه داشتن قسمت های داخلی یخچال بر عهده دانشجویان می باشد، لذا لازم است هر هفته یخچال خاموش و نظافت آن انجام شود. 13- از نگهداري پلاستيك به خصوص پلاستیک های رنگی و ظروف خالي و ميوه هاي كپك زده در يخچال پرهيز شود. 14- از نگهداري سيب زميني و پياز داخل يخچال پرهيز نموده، به منظور جلوگيري از جوانه زدن و سبز شدن اين محصولات در هنگام خريد ميزان مصرف هفتگي لحاظ گردد. 15- سالاد و ترشي در ظروف بدون درب در یخچال نگه داری نشود. 16- مواد غذايي مانند برنج، روغن، قند و چاي در ظروف دربسته نگهداري شود 17- حبوبات، آجیل، برنج باید حتما از کیسه پلاستیک خارج شده در ظروف در بسته در جای خنک نگه داری شود. 18- در زمان عملیات سم پاشی در خوابگاه ها دانشجویان باید مواد غذایی و ظروف غذا را در محلی محفوظ و در کمد در بسته نگهداری کنند. 19- در سطل زباله تر از ريختن نان خشك و پسماندهاي خشك مانند : كاغذ، پلاستيك و شيشه خودداري شود. 20- در ساعاتي از روز نسبت به بازگذاشتن پنجره اتاق جهت تعويض هوا و تهويه اتاق اقدام شود. 21- با توجه به اينكه هر خوابگاه رابط بهداشت و ناظمه خوابگاه دارد، لازم است جهت بازديد و نظارت بهداشتي اتاقها و يخچالها با ايشان همكاري گردد و هر گونه کمبود یا مشکلی به خصوص در زمینه بهداشت و ایمنی اتاق ها را به وی اطلاع دهید. 22- دانشجویان باید در صورت بروز بیماری های واگیر دار و یا آلودگی محیط .خوابگاه به حشرات و جوندگان، مسئول و یا ناظمه خوابگاه را در جریان بگذارد. 23- مکان های عمومی شامل سالن مطالعه، ورزش، تلویزیون، آشپزخانه های عمومی، سرویس های بهداشتی و حمام ها برای استفاده عموم دانشجویان است، نظافت و بهداشت و نگهداری این مکان ها حائز اهمیت است. 24- لوازم ورزشی در خوابگاه ها برای استفاده عموم است در نگهداری آن کوشا باشید. به طور منظم در طول هفته از این امکانات استفاده کنید و خود را هر چه بهتر و بیشتر برای مطالعه و درس خواندن آماده کنید چرا که ورزش زمینه ای برای سلامت جسم و روان است که سلامت عقل در گرو این دو مطلب است.
 
همدان، چهارباغ شهید مصطفی احمدی روشن، دانشگاه بوعلی سینا    
 
کد پستی: 65178-38695   تلفن: +98-81-38381601-10    

پیاده سازی و اجرا توسط شرکت شبکه فراپیوند